Advent a jótékonyság jegyében

Utolsó módosítás: 2018. november 28.

Jótékonysági koncerten segíthetnek az egyetem dolgozói és családjaik, idén a Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménybe járó gyermekek kapják a belépő és mosolyjegyekből befolyt összeget. Az Líceumba szerda reggel betoppanók egy pohár forró teáért cserébe segíthettek.

A Polár expressz című karácsonyi mesét nézhették meg, akik a Lélekmelegítő napok kezdő programjára ellátogattak. A legkisebbek élvezték a vetítést és meséltek arról is, ők hogyan várják a karácsonyt.

A Lélekmelegítő napok programsorozatra minden egyetemi polgárt várnak a szervezők, a szombati jótékonysági koncerten pedig egy jó ügy mellé állhatnak az érkezők.

A Líceum aulájában forró teával fogadták az épületbe toppanókat a szervezők, így a jótékony szándék mellé járt egy pohárral az italból. Sorban érkeztek az oktatók, dolgozók, egyetemi polgárok.

fotó: Kakuk Dániel

A jótékonysági koncertre a B épület HÖK irodájában lehet a jegyeket megváltani, annak nyitvatartási idejében péntekig, 10.00 és 14.00 óra között. A Lélekmelegítő Napok egészen december 12-ig várja színes kínálattal az ünnepvárás jegyében az érdeklődőket. Lesz bábelőadás és kézműveskedés is a következő napokban. A teljes programról az Eszterházy Károly Egyetem weboldalán található részletes információ.

 

Ajánló összeállítás ITT hallgatható meg.


< Vissza